D-BOX Tackle System - нові коробки ​​з 100% переробленого пластику від Daiwa


Коли технологічний лідер у виробництві вудилищ і котушок представляє товарний продукт, ви можете сміливо покластися на те, що він кращий за інші. Такий випадок із новою системою DAIWA D-BOX Tackle System


Будучи шанувальником DAIWA, настав час оновити свої коробки для снастей новою преміальною та доступною колекцією бренду. Доступні в двох розмірах (3600 і 3700) і шести загальних конфігураціях, нові D-Box від DAIWA оснащені прозорими водонепроникними кришками з чотирма міцними засувками, що щільно замикаються, щоб все було під контролем. Внутрішні вкладки вирізані для миттєвого впорядкування кожного слота, із загалом 12 відділеннями для розміру 3600 і 20 відділеннями для розміру 3700. Доступні дрібні, звичайні та глибокі моделі.



І вносячи свій внесок у захист навколишнього середовища, нові бокси DAIWA D-BOX Tackle System виготовлені з 100% переробленого пластику. Серія D-BOX від Daiwa, доступна в різних розмірах і глибинах, виготовлена ​​з переробленого поліпропілену, матеріалу з низьким рівнем удару, який не створює токсичних відходів, викидів, фторвуглеців і галогенів у своєму процесі.


Усі Daiwa D-BOX оснащені 4-сторонньою системою застібки, щоб забезпечити надійне замикання та повністю стиснути водостійку прокладку, яка встановлена ​​на 360 градусів навколо кришок усіх моделей D-BOX.


Кожна коробка була ретельно розроблена, щоб максимізувати зберігання та універсальність завдяки таким функціям, як зберігання спіннербейтів, вбудованих у моделі D-BOX MD та SD.


D-BOX LSU (Large Shallow Universal) - це унікальна коробка з литими силіконовими тримачами, які захоплюють гачки та не відпускають, ідеальна джиг-головка або коробка для зберігання з м’якою атмосферою.  


Доступні дрібні, звичайні та глибокі моделі.

SHALLOW

MEDIUM

DEEP


РОЗМІРИ:

DAIWA D-BOX MS-MEDIUM SHALLOW (12C/3600 Shallow Equivalent)

DAIWA D-BOX MR-MEDIUM REGULAR (12C/3600 Regular Equivalent)

DAIWA D-BOX MD-MEDIUM DEEP (12C/3600 Deep Equivalent)

DAIWA D-BOX LS-LARGE SHALLOW (20C/3700 Shallow Equivalent)

DAIWA D-BOX LR-LARGE REGULAR (20C/3700 Regular Equivalent)



DAIWA D-BOX LD-LARGE DEEP (20C/3700 Deep Equivalent)


Підібрати і купити коробки для риболовлі ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!