Нові прибережні морські спінінги DAIWA SOL AGS


Забезпечуючи найкращу чутливу та довговічну конструкцію бланка та оснащену компонентами флагманської серії, DAIWA пропонує правильний спінінг для завзятих рибалок у морській воді з новими спінінгами SOL AGS (Inshore Saltwater Spinning Rods). Лінійка з шести вудилищ, призначена для лову будь-якого окуня, морської форелі, снука, перміту та евер-тарпона (redfish, sea trout, snook, permit and ever tarpon), цільні вудилища швидкої дії (fast action) пропонуються у трьох 7' - футових (2,13 м.) моделях у середньо-легкій і середньо-важкій потужності, а також у трьох 7' 6” - футових (2,32 м.) середньо-легкого і середньо-важкого та важкого бою (medium-light, medium-heavy and heavy action powers).



DAIWA використовує вуглецеву технологію HVF NANOPLUS для зміцнення бланка за допомогою мікрорівневого розташування матеріалу в пластиковій смолі, створюючи менший, легший і міцний, але потужний бланк із вражаючою здатністю зупиняти рибу. Процеси конструкції Braiding X і X-45 Bias додають кращої міцності обруча для витягування риби, а також запобігають скрученню вудилища та овалізації, сприяючи довшим і точним закиданням.



DAIWA також включає ексклюзивні направляючі Air Guide System (AGS) з карбоновою рамою, які вважаються одними з найлегших і найчутливіших на ринку, для вудилищ SOL AGS. Ці легкі напрямні з карбоновою рамою забезпечують більшу жорсткість і чутливість, посилюючи вібрацію під час закидання, щоб надати рибалкам більш швидку реакцію та відчуття підвищеної чутливості дії приманки.



Відомий гід із західного узбережжя Флориди з морської води та професійний співробітник DAIWA капітан Джефф Пейдж (Geoff Page) брав участь у ранніх етапах розробки вудлищ SOL AGS. "Ці вудилища мають ідеальну тонку та легку конструкцію, але водночас такі потужні", - сказав Пейдж. "Залежно від моделі, вони чудово підходять для ситуацій з живою наживкою та ідеально підходять для закидання широкого спектру топвотерів, джигів, кренкбейтів і спіннербейтів (topwater plugs, jigs, crankbaits and spinnerbaits)".



Пейдж віддає перевагу вудилищу середньої важкості SOL AGS 7'6” у поєднанні з DAIWA Certate LT 5000, а також вудилищу середньої потужності 7’6” зі спінінговою котушкою KAGE MQ 4000 для лову видів у його рідних водах у районі великої Сарасоти, Флорида.


"Наша головна мета з вудилищами SOL AGS - представити всі досягнення, яких DAIWA досягла в розробці вудилищ за п’ять років, на ринок прибережної морської води", - сказав Марк Міллз (Marc Mills) з DAIWA. "Рибалки швидко помітять переваги наших власних направляючих AGS і конструкції бланків з мікропітчем для берегових дій, що забезпечує як чутливість, так і необхідну довговічність".


Міллс відзначає, що нові 7' і 7'6” вудилища SOL AGS також добре поєднуються з його спінінговими котушками Saltist MQ і BG MQ розміром 2500, 3000 і 4000, де суцільна цільна рама Monocoque (MQ) зменшує гнучкість і кріплення передач - бажаний бонус, коли ви підключитесь до великого червоного окуня чи тарпона.



SOL AGS FEATURES:


DAIWA’s Exclusive Air Guide System (AGS)

X45® Bias Construction High

Volume Fiber (HVF) Construction

BRAIDING-X Carbon Fiber Braiding

Technology Daiwa’s Exclusive Air Sensor Reel Seats

Micro Pitch Blanks

Limited Lifetime Warranty


Підібрати і купити спінінг для будь-якої риболовлі ви можете відвідав рибацький магазин Rybalka.ua.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!